KUTYA
KERESÉS

Glutén, kan németjuhász keverék

_0_1_2_3
  • Kor: 2 éves
  • Neme: kan
  • Hol: Budapest XXI. kerület
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: igen
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: közép

Glutén gazdit keres!
Két év körüli, ivartalanított, közepes termetű kan kutya, akinek az ereiben egészen biztosan csörgedezik németjuhász vér. Az emberekért rajong, mindig csóválva közelít feléjük, nagyon szeretne valakihez igazán kötődni.
Aztán ezen felül még némi Houdini vérvonalat is vélünk benne felfedezni, mert előszeretettel keresi a rést a pajzson, akarom mondani a kerítéseken és kenneleken a panzióban… Így mindenképp olyan helyre költözhet, ahol esélye sincs megpattanni.
Aktív, sportos gazdit keresünk számára, mert rengeteg energiája van, ami párosul egy iskolázatlan kutya szinte minden tulajdonságával, így mindenképp javasoljuk a kutyasulis foglalkozásokat vele. A laza pórázas sétát még gyakorolja, egész jól halad. A labdázást imádja, de visszahozni egyelőre nem nagyon akarja. A macskákat elvből megkergetné, csak hogy tudják hol a helyük, így a bársonytalpúak testi-lelki épsége érdekében cicás otthonba nem javasoljuk Glutént.
Már kivittük a falkával együtt egy nagy sétára a Duna-partra, ahol a többiekkel rendkívül ügyes volt, az egyik kutyussal még játszott is. Naná… vonzó szuka kutya volt, hát imponált neki egy kicsit Az iskolai tanulmányait is megkezdte a Jókutya Iskolában, hiszen kis csapatunk minden erővel azon van, hogy mire gazdihoz költözik, addigra sokkal ügyesebb, szófogadóbb legyen.
Mindenképp megemlítenénk, hogy sajnos szívférges, de öröm az ürömben, hogy meggyógyítható. Kezelése megkezdődött lassú módszerrel, melyet a gazdinak kell majd folytatni. Szerencsére a gyógyszerezése nem túl megterhelő anyagilag, inkább kitartást és odafigyelést igényel, és ami még jobb hír, hogy nem tart örökké
Ha látsz fantáziát Gluténban, szeretnéd őt a családodba fogadni, ne habozz privát üzenetben jelentkezni nálunk egy bemutatkozással egybekötve.

Posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/pfbid0bUSgKn6YDovBV5NQyNDwgADfYFrZpahLwxMnbBkeY8XzWMW8f1DwJb7ZRtTeqHAvl

Előzmény: https://www.facebook.com/100070052537911/posts/693190916359320/?app=fbl

Feladva: 2024. 05. 06.

Agenor Civil Állatvédő Egyesület 06 30 4791407