KUTYA
KERESÉS

3 Hónapos Kölykök, több kutya tacskó-labrador keverék

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: több kutya
  • Hol: Győr
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: nem
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: közép

Drága gyönyörűséges baba kutyák #álomgazdit keresnek a Győri Állatmenhelyen ❤️
Jelenleg ideiglenes befogadónál várják #álomgazdijuk jelentkezését.
Fogadjátok rövid bemutatkozásukat szeretettel!
#Maesy az egyedüli #kislány a csapatban. Rövid lábait apukájától örökölte, de a bája egyértelműen az anyjáé. Már a tekintetén látszik, hogy igazi kislány. Szereti a kényelmet, a csapatból ő az egyik első, aki egy puha párnán helyezkedik el.Nem fárasztja magát feleslegesen ugra-bugrálással, inkább értelmes tekintettel szemléli a körülötte lévő világot.‍♀️Ugyanakkor mindig kapható egy kis #játékra is és a nagyobb tesókkal is szívesen #mókázik.
#Kevin az egyik legbelevalóbb #kiskutya a csapatban. Hosszú lábaival és #atlétikus alkatával könnyedén megelőz és átugrik bárkit. ⛹ Ügyességével tisztában is van és
szívesen fut, játszik és talán sosem fárad el.Ugyanakkor ő a csapat szószólója is.
Véleményét soha nem rejti véka alá és egy-két vakkantással mindig kiáll a #testvéreiért is.
Már most szembeül az emberekkel és mondja a magáét.Ugyanakkor intelligenciáját az anyukájától örökölte és minden szituációt hamar átlát.Az orvosi vizsgálatokat szó nélkül tűri és tud fegyelmezett is lenne, ha akar.
#Noel olyan, mint egy nagyon cuki plüss maci.#Tacskó felmenőit le sem tagadhatná, hiszen alacsony és hosszú, de a bundája olyan dús mint egy igazi #medvebocsé. Sármját tovább fokozzák fehér foltocskái a mellkasán.Ő a csapat nagy #gondolkodója. Nem ugrándozik feleslegesen, általában fegyelmezetten ül, vár és figyel. Szívesen utazik kézben is, hiszen a magasból még jobban meg tud figyelni mindent.Persze ha egyszer nekiindul, akkor az apró kis lábait ő is jól meg tudja szaporázni.Él hal a kényelmes puha párnákért és plédekért és ő az egyik első, aki elhelyezkedik az esti lefekvéshez. A többiek pedig szívesen bújnak bele pihe-puha bundájába és élvezik ki mackós idomait.
A kutyusok #szerződéssel,#kapcsolattartással, #ivartalanítási kötelezettséggel, valamint kizárólagos benti vagy kinti-benti tartással fogadhatóak örökbe!❤️
Ha érdeklődsz bármelyikük iránt, kérlek írj a győri menhely facebook oldalára #bemutatkozó levelet privát üzenetben!✉️

Vagy érdeklődj a következő telefonszámon : 06 30 936 1232

Feladva: 2024. 02. 06.

Fülöp Viktória 06 30 9361232