KUTYA
KERESÉS

Philip gazdit keres, kan keverék

_0_1_2_3_4
  • Kor: < 0.5 éves
  • Neme: kan
  • Hol: Kistarcsa
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: igen
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: közép

2021-ben egy ember beadta két kutyáját, Bélát és Philipet kutyapanzióba időszakos megőrzésre. Teltek a hetek, a hónapok, majd az évek. Idővel a fizetés is elmaradt, a két kutya pedig a panzió lakói lettek, gazdájuk már soha nem jön értük, ezért új otthont keresünk nekik, leginkább külön mint együtt. Megközelítőleg 2018-ban születtek, egy helyről hozta őket volt gazdája. Chippel, oltással rendelkeznek, ivartalanítva vannak.
A megfelelő gazda, nem kezdő kutyás, bull típusú kutyák igényeit ismeri, megfelelő fizikummal és határozottsággal rendelkezik. Kisgyermekes családba nem adjuk, lehetőleg benti- kinti tartásra. A jó, biztonságos kerítés alap elvárás, tákolmányos drótháló nem jöhet szóba. Többszöri ismerkedés után fogadható örökbe, örökbeadási szerződéssel.
- Philip kisebb testű, de így is határozott testfelépítésű izmos, mozgékony barátságos kutya. Ragaszkodó típus, más kutyákhoz szoktatható, de egyedüli kutyának ajánljuk. Nem szökős, tanulékony, alap vezényszavakat ismeri. Kb 20 -25 kg-os. Más háziállatok és kisgyermek mellé nem javasoljuk. Nyakörvet, pórázt ismeri.
A kifutóban a lemozgatás idején jól kijönnek egymással, együtt nőttek fel, egy kennelben nem tarthatóak, mert a rivalizálás van a két kan között. Ha valaki együtt szeretné őket örökbefogadni, kell hogy úrrá tudjon lenni ezen viselkedésükön.
Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!
Tulajdonságok:
- Szobatiszta,
- okos,
- alap vezényszavakat ismer
Örökbefogadása:
- kinti-benti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítással,
- Minimum 2 látogatás után,
- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.

Feladva: 2024. 05. 22.

Bundás Barát Állatvédő Egyesület 06 70 2056552