KUTYA
KERESÉS

Molly, szuka keverék

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9
  • Kor: 4 éves
  • Neme: szuka
  • Hol: Kistarcsa
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: igen
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: közép

Sziasztok, Molly vagyok!
Hadd mutatkozzam be újból, hátha most az én sorsom is jóra fordul.
2018-ban születtem sok alapvető fogalommal tisztában vagyok, és mindezek mellett igencsak szeretek az emberekkel mókázni: kötéllel játszadozni, labdázni, de még birkózni is. Birkózás közben nagyon óvatos vagyok, hiszen nem akarok senkit sem bántani, csak élvezem, hogy a nagy séták s túrák közepette valaki foglalkozik végre velem!
Sajnos jelenleg csak heti egyszer tudnak ellátogatni hozzám kedves pártfogóim, amíg egy panzióban várom leendő gazdimat. Korom miatt nem kell aggódni, hiszen legbelül még mindig kölyök kutyának érzem magamat, noha 4 évemmel sem késtem meg le semmiről sem. Nagyon sok energiám van, egy sportos gazdi lenne az én álmom. Szépen sétálok pórázon, de nagyon szeretek nagyokat futkosni és játszadozni is az önkéntes sétáltatóimmal. Városban is többször sétáltam, az autóban is problémamentesen utazok. A gyerekekkel jól kijövök, ahogy más kutyusokkal is. Benti-kinti tartással fogadhatnak örökbe, s az előnyöm az is, hogy szobatiszta vagyok. Ivartalanított, chippel, oltási könyvvel, veszettség és kombinált oltással rendelkezek.
Szeretnék már egy Igazán jó, kényelmes helyen leélni az életemet, boldogságban-békességben és persze egy kis bohósággal megfűszerezve.
De mégis mikor jönnek megnézni engem?
Örökbefogadási szerződéssel, Budapest és környékére szeretnénk már Molly-t örökbe adni, most már végleges otthonába. Minimum kétszeri látogatás biztosan szükséges ahhoz, hogy te is és Molly is úgy érezze kialakulhat egy jó kapcsolat. Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com Mailcímre várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet H-P 15:30-18:30 között.
Az örökbefogadás kizárólag
- Budapesten és környékén,
- Benti- kinti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítva,
- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Feladva: 2023. 03. 08.

Bundás Barát Állatvédő Egyesület 06 70 2056552