KUTYA
KERESÉS

Fekete gyöngyszem, kan keverék

_0_1
  • Kor: 2 éves
  • Neme: kan
  • Hol: Gyál
  • Szőr hossz: félhosszú
  • Ivartalanítva: nem
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: kicsi

Az Ócsa felé vezető főúton találták társával egy dobozban. Neve még nincs, Kedves, barátságos, energikus kan kutya. Bekerült a gyáli ebrendészeti telepre. Sok információnk nincs róla, de ha szeretnél segíteni megmenteni az életét, mi is segítünk a beilleszkedésbe. Az ebtelepen többször meglátogathatod, ismerkedhetsz vele, vagy ha esetleg már a gondozásunkban lévő oltott, ivartalanított kutyust fogadsz örökbe, a helyére kihozzuk az általad választott kutyát a gyáli ebtelepről.
‼️Használd ki a “Ments meg 2 kutyát 1 örökbefogadással” programunkat
Mik a lehetőségek?
1. Örökbefogadó leszel, kihozod az ebtelepről és minden velejáró felelősségteljes feladatot felvállalsz, végig csinálod! Amiben segítünk, ivartalanítás és szívféreg szűrés!
2. Ments meg 2 kutyát, 1 örökbefogadással! “Fogadj örökbe tőlünk egy kutyát, aki már oltott, chipezett, ivartalanított, és válassz egy ebtelepi kutyát, akit kihozzunk a helyébe! Csak Budapest és környékére adunk örökbe, szerződéssel olyan helyre, ami a választott kutyának megfelelő! Így két kutyát menthetsz meg egy örökbe fogadással! A gondozásunkba lévő kutyákról E-Mailen vagy telefonon tudunk információt adni, vagy megtekintheted őket honlapunkon.
3. Légy egy ebtelepi kutya teljes értékű virtuális gazdija! Ha felvállalod a költségeit mi intézzük a többit! Eljöhetsz meglátogatni is, ha lehetőséged van és ha szeretnéd segíthet is a feladatokban. Milyen költségek merülnek fel? - a kihozatalért egyesületünknek nem kell fizetni, chipezve és veszettség oltással hozhatjuk ki a kutyusokat! - szívféreg szűrés, műtét előtti vérvétel 20 000 Forint - 2x kombinált oltás 12 000 Forint - ivartalanítás, kortól és súlytól függően 20-50 ezer Forint között - panzió költség havonta 30 000 Forint Hogyan segítheted még örökbefogadás nélkül az ebrendészeti telep kutyáit? - Bravecto vagy simparica bolha/kullancs tablettával, akár személyes átadással vagy az árának utalásával! - Esetleg pártfogásba veszed és amíg nem lesz gazdija, otthont biztosítasz neki. ‼️Ha a fentiek valamelyikét választod, akkor írj nekünk, vagy hívj a 06 70 205-6552-es telefonszámon hétköznap 15:30 óra után vagy hétvégén.


Feladva: 2022. 07. 14.

Bundás Barát ÁVE 06 70 2056552