KUTYA
KERESÉS

Nérócska gazdit kere, kan keverék

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13
  • Kor: 4 éves
  • Neme: kan
  • Hol: Budapest
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: igen
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: kicsi

Néró miután évek óta csavargott, egy nap úgy döntöttünk beszedjük az utcáról és megpróbálunk megfelelő, tartására alkalmas gazdit találni. Egy tacskó testbe, Pitbull fejbe zárt kedves, mókás, imádni való aktív kutya, aki gyerekek mellett nőtt fel, más kutyákkal akár kannal is jól kijön. Nagy testű Maci kutyánkkal nagy haverok lettek, de azt, hogy imád barátkozni, azt eddig is tudtuk. Magatartásában egyben képviseltetik a tacskó és bull vér. Erős testalkat mellett ereje is nagy, makacs és akaratos, de egyben szófogadó is ha akar. Imád az emberekkel lenni, a gyerekeket tiszteli imádja, a lány kutyákat előnyben részesíti, de kanokkal is el van. Igazi társas lény, nagyon jó lehet a fajtákhoz értő gazdi mellett. A leendő gazdinak legalább olyan erősnek és határozottnak kell lennie, mint Néró, meg kell osztania vele kanapéját és mindennapjait. Akár egy aktív friss nyugdíjas családban is eltudjuk képzelni, ha még aktív sportos emberek. Kisgyerek mellé csak úgy, ha jut idő rá is. Mivel eddig éveken át szabadon járt kelt, nem nagyon szereti a kennelt, de mivel annyira mókás és kedves kutya, úgy gondoljuk hamar gazdira lelhet.
Korát csak saccolni tudjuk 5-6 évet már biztos elérte, kb 2019-es születésű lehet. Oltva van és ivartalanítva, szívféreg negatív teszttel rendelkezik. Kizárólag lakásba - benti tartással adjuk örökbe, többszöri ismerkedés után. Jelenleg Budapesten a 17.kerületben lehet vele megismerkedni.
Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!
Tulajdonságok:
életvidám
aktív
erős jellem
igazi társas lény
Örökbefogadása:
- Benti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítva
- Minimum 2 látogatás után,
- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.

Feladva: 2024. 05. 22.

Bundás Barát Állatvédő Egyesület 06 70 2056552