KUTYA
KERESÉS

Maci gazdit keres, kan keverék

_0_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11
  • Kor: 2 éves
  • Neme: kan
  • Hol: Budapest
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: igen
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: közép

Sokan ismeritek már Maci védencünket, hiszen elég rég a kennel rabja… Elmondhatjuk, hogy mostanra az oktató folyamatos munkájának hála, a 2,5 éves Maci nagyon ügyes lett, nem fitogtatja erejét, ha más kutyát lát, bár látszik hogy nehezére esik. Próbál megfelelni, nagyon nagyon örül a látogatóknak, óriásiakat futkorászik a nagy kifutóban, szeret játszani is. Igazi “kölyök” kutya, aki csak szeretne valahova tartozni.
Leeandó gazdájától megköveteli a következetességet és a kutyás életben való jártasságot, hiszen ott a sharpei és a bull vér is Maciban.
Nagyon kötődő típus, biztos rossz neki, hogy most kennelbe van, nagyon jó lenne neki egy szuper gazdi. Milyen is egy szuper gazdi Maci szemmel? Hát a lényeg, hogy sokat foglalkozz velem, menjünk sétálni, piknikezni, tanuljunk, mert a feladatokat imádom. Ha úgy gondolod, játszhatunk egész nap, de azért némi pihenés közben szívesen megosztom veled a fekhelyemet. Ha eljön a nap vége akkor se búslakodj, mert én nem tágítok, örök társ vagyok, nem kell elválnod tőlem, ugyanis szobatiszta vagyok. Nyugodtan bevihetsz a szobába is, nem horkolok.
Vagyis legjobb lenne egy olyan gazdi, aki nincs egész nap távol, hisz Maci már előző gazdájánál megszokta, hogy a nap 24 órájában együtt vannak. Persze ha nem egész nap van távol és nap hátralévő részét együtt töltik, Maci már azzal is megelégedne.
Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!
Tulajdonságok:
- Szobatiszta,
- tanulékony,
- okos,
- fiatal,
- szépen sétál
Örökbefogadása:
- Benti- kinti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítva,
- Minimum 2 látogatás után,
- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.

Feladva: 2024. 05. 22.

Bundás Barát Állatvédő Egyesület 06 70 2056552