KUTYA
KERESÉS

Katica, szuka keverék

_0_1_2_3_4_5_6_7
  • Kor: 9 éves
  • Neme: szuka
  • Hol: Budapest
  • Szőr hossz: rövid
  • Ivartalanítva: igen
  • Oltva: igen
  • Tartás: kinti/benti
  • Termet: közép

Mit is mondhatnánk erről a kedves kis bull jellegű öreglányról, Katicáról? Tudjuk, hogy a kora és a fajtája miatt valószínűleg sok ember egyszerűen csak át fogja lapozni a róla szóló részt, de higgyétek el, hogy akkor valami olyan csodát vagytok ki, amit messze túlmutat a bull típusú kutyusokról szóló sztereotípiákon.
Katica ugyanis egy szuper kutya, aki bájos mosolyával, hatalmas, buflák fejével, fittségével, és végtelen türelmével kimagaslik az örökbefogadható kutyusok közül.
Az orvosi vizsgálatoknál sem volt különb: zokszó nélkül hagyta, hogy átvizsgálja a doktornő, azt se bánta, hogy felemeltük az asztalra, hogy vért vettek tőle, hogy chipet kapott, sőt, amikor fürödni kellett, akkor is türelmes volt.
"Ő egy igazi, kanapén együtt fekve, popcornt rágcsálós, filmet együtt nézős kutyus" - mondták végül róla a rendelőben.
S mi is csakis egy ilyen gazdit kívánhatunk neki: aki társa lesz ennek a fitt, erős, szuper kutyusnak most már egy életre.
Más kutyák iránt nem érdeklődik kifejezetten, és azt is tudjuk, baromfik között élt, akiket egyáltalán nem bántott. Katica kb. 2014-ben született, dupla oltással, chippel rendelkezik, szívféreg negatív.
Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!
Tulajdonságok:
- Szobatiszta,
- végtelenül nyugodt,
- kedves,
- mozgékony,
- emberközpontú
Örökbefogadása:
- Kinti-benti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítással,
- Minimum 2 látogatás után,
- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.

Feladva: 2023. 09. 06.

Bundás Barát Állatvédő Egyesület 06 70 2056552